به گزارش خبرنگار ما این جلسه که در دفتر دکتر نیره عابدین زاده، معاون دادستان مشهد برگزار گردید به موضوع یافتن افراد و نهادهای حامی برای توانمندسازی کودکان و خانوادههایشان اختصاص داشت.
در این جلسه، معاون دادستان مشهد از جمعآوری و غربالگری ۸۰۰ کودک کار و خیابان در ۱۰ ماه گذشته در این شهر خبر داد.
نیره عابدین زاده گفت: افراد و نهادهای اجتماعی که مایل به حمایت یا توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی این خانوادهها هستند میتوانند با مراجعه به بهزیستی مشهد یا به دادسرای صغار و محجورین، شرایط خود را برای پذیرش این مسؤولیت بسنجند.
وی یادآور شد: در این نشست مقرر شد ۵۰ کودک به صورت آزمایشی به این افراد و نهادها که عموما از خیرین وابسته به مساجد و مراکز دینی هستند معرفی و آنها برای توانمندسازی و حمایت از این کودکان و خانوادههایشان تحت نظارت دادستانی و بهزیستی، خدماتی را ارائه کنند.
به گفتهی مدیر بهزیستی مشهد، اکثر کودکانی که شناسایی و غربال شدهاند به خانوادهها تحویل گردیدهاند و قرار است توانمندسازی آنان در بستر خانواده و با کمک حامیان انجام گیرد.
مهدی نخعی ادامه داد: نهادهایی که در جلسه امروز معرفی شدند توسط دادستانی مشهد تأیید صلاحیت شده و مقرر است افراد یا تشکلهای دیگری نیز شناسایی و در این طرح کمک کنند.
وی مسؤولیت توانمندسازی کودکان کار و خانوادههایشان را یک مسؤولیت سنگین اجتماعی توصیف کرد و گفت: همهی نهادها، سازمانها، افراد توانگر، سازمانهای مردمنهاد و حامیان نیکوکار باید دست به دست هم دهند و در این کار مشارکت نمایند.
نخعی یادآور شد: همچنین در این جلسه مقرر شد برنامهای برای توانمندسازی کودکان و خانوادههایشان توسط بهزیستی مشهد تدوین گردد و خیرین و تشکلهای معرفی شده در بخش پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در محلات استقرار خودشان همکاری نمایند.
نظر شما